Vores kultur

I 70 år har Stena været en del af samfundet. Gennem årene har vi vokset og udviklet os, og vi er i dag en stor koncern med medarbejdere, der arbejder inden for forskellige virksomheder over hele verden. Vi er en del af Stena-ånden, der giver en stor tryghed, takket være et solidt ejerskab.

Vores kultur er stærk og er én af vores største ressourcer. Den hjælper os i vores arbejde med at skabe fordele – både for vores kunder, for os selv og for samfundet som helhed. Vores vision er at være et forbillede og den mest innovative virksomhed inden for alle vores forretningsområder.

Styrken i koncernen er lige så meget, hvad vi gør, som hvordan vi gør det.
Vi er en flad organisation med stærkt decentraliseret købmandskab. Dette indebærer, at ansvar og beslutningskraft findes overalt i organisationen og at medarbejderne møder kundernes behov med et personligt engagement og fokus på resultater.

Hos Stena har vi også vores værdier: Enkelt, trygt og udviklende. De er fælles for os alle, og de er udgangspunktet for, hvordan vi arbejder med kunder og samarbejdspartnere samt hvordan vi arbejder internt.

Vores værdier skal afspejles i alt, hvad vi gør.

We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to use cookies.